[X]


Koronasituasjonen, restriksjoner og nedstenging tar dessverre lenger tid enn de fleste av oss trodde.

Styret har derfor besluttet at det ikke blir jazzcafeer/konserter inntil videre, men de nye retningslinjene gir jo håp om bedre tider. Følg med på nyhetsbrev, facebook og tonsbergjazz.no.

Alle som betaler medlemskontingenten før 1. mai får de fire første konsertene gratis! Så det er ingen fare for at et medlemskap ikke skal gi deg god jazzopplevelse! Vi gleder oss alle til jazz, fellesskap og deilig buffet på Quality Hotel Tønsberg. Inntil videre må vi bare vente til verden er trygg igjen, det vi nå opplever blir noe vi kan dele med nye generasjoner!  

Annonserte jazzcafeer sees på tonsbergjazz.no, avlyste jazzcafeer ligger under program – arkiv. Der finner dere lenker til artistene som kan høres digitalt. Men finn fram grammofonen, flere har vel en og annen vinyl med verdifull jazz! CD funker også….. 

Følg oss gjerne på facebook https://www.facebook.com/tonsbergjazzklubb

Årsmøtet (som var planlagt 13.februar 2021) utsettes inntil videre i.h.t. koronasituasjonen og smittevernreglene.  

Derfor blir årsmøtet avholdt seinere enn det som står i vedtektene, dvs. innen utgangen av mars. Dette ansees som en «force majeure»-situasjon.  
Følgende beskrivelse av dette er hentet fra wikipedia:
«Force majeure (av lat. casus fortuitus, "større krefter") handler om særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll og som det derfor på forhånd er klart at mennesker ikke kan avverge. I folkeretten benyttes begrepet, da refereres det til uimotståelige eller uforutsette hendelser utenfor statens kontroll.....». 

Når datoen blir bestemt vil innkalling og årsmøtepapirer bli sendt ut på mail til de som har betalt kontingenten for 2021, 2 uker i forveien, alternativt til postadresse for dem som ikke har e-post.  

Hvis årsmøtet blir arrangert etter at jazzcafe har startet opp, vil årsmøtepapirer bli lagt ut der også. 

Valgkomiteen har kommet med forslag til endringer i styret. Interimsstyret vil derfor fungerer frem til årsmøte kan bli holdt. Se under fanen "styret".

Mvh styret i Tønsberg Jazzklubb 


Vi støttes av:

Klikk på logene for å vite mer

Format Eiendom  ostnorskjazzsenter henriksen qualityhotell_tonsberg vestfold_fylkeskommune bmw pemamiljoteknikk  skallevold Asupport Tønsberg Kommune

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Tønsberg Jazzklubb:

c/o Knut Andersen
Kastanjeveien 7
3151 Tolvsrød
Org.nr 989 893 262

Kontakt:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 98886226

Leder:

Epost: knut@vaari.no
Tlf: 98886226

Innhold © Tønsberg Jazzklubb. Webdesign ©2013-2020 Web Norge