[X]


Norsk Jazzforum

Norsk Jazzforum er en medlems- og interesseorganisasjon som samler det norske jazzmiljøet, og som skal arbeide for å fremme den norske jazzens vilkår kulturpolitisk, kunstnerisk og pedagogisk. Organisasjonen ble stiftet i 1953.

Østnorsk Jazzsenter

Østnorsk jazzsenter er et regionalt kompetansesenter for jazz med arbeidsoppgaver innen formidling, opplæring og informasjon. Senteret samarbeider med jazzmiljøene i de åtte fylkene i regionen, og legger til rette for at jazzmusikk er tilgjengelig for at jazzmusikk er tilgjengelig for et størst mulig publikum på Østlandet.

Tønsberg kommune kultur og fritidssenter

Kultur og fritid Kultur skal være bredt, mangfoldig og favne alle aldersgrupper. Kultur er viktig for en kommune i utvikling. Det handler om å tilrettelegge, utvikle kulturarenaer og øke den økonomiske støtten til kulturarrangører, arrangementer og produksjoner.

Norsk musikkinformasjon - MIC

Stiftelsen MIC Norsk musikkinformasjon arbeider med publisering, informasjon og promotering av norsk musikk i alle sjangere. Virksomheten er rettet mot det profesjonelle musikklivet nasjonalt og internasjonalt.

Sarpsborg Jazzklubb

Vestfoldpuls

Tønsbergs Blad og samarbeidenede aviser - hva skjer i Vestfold.

003tonsbkomm

Tønsberg Kommune

Sildajazz Sildajazz
Sandefjord_JazzSandefjord Jazz


Norskl_Jazzarkiv Norsk JazzarkivVi støttes av:

Klikk på logene for å vite mer

Format Eiendom  ostnorskjazzsenter henriksen qualityhotell_tonsberg vestfold_fylkeskommune bmw pemamiljoteknikk  skallevold Asupport Tønsberg Kommune

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Tønsberg Jazzklubb:

c/o Knut Andersen
Kastanjeveien 7
3151 Tolvsrød
Org.nr 989 893 262

Kontakt:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 98886226

Leder:

Epost: knut@vaari.no
Tlf: 98886226

Innhold © Tønsberg Jazzklubb. Webdesign ©2013-2020 Web Norge